How does one edit an existing backup job?

You can ask general questions, share opinions or advices about FBackup
Post Reply
neilhmurphy
Posts: 7
Joined: Fri Dec 26, 2008 6:07 pm

Post by neilhmurphy »

How does one edit an existing backup job? I want to change the source for one.


Adrian (Softland)
Posts: 1681
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi,
To edit an existing backup job, please open FBackup then right click the job and select "Properties".

In Backup Properties you can edit the job.

When you finish editing the job, press Save.


jimavera
Posts: 1
Joined: Tue Feb 02, 2010 7:17 pm

Post by jimavera »

But... nothing can be changed!

The 'Add folder' and similar buttons are inactive (grayed out), and the

drop-down at the top is stuck showing 'Outlook Express'.
Something is not working...


Adrian (Softland)
Posts: 1681
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi,
If you use a predefined backup job, you cannot add more files/folders to that job.
Please create a new backup job for the other files you want to back up.


Post Reply