only one of my 3 backup jobs will run

You can ask general questions, share opinions or advices about FBackup
sclwood
Posts: 2
Joined: Tue Jun 28, 2011 11:21 pm

Postby sclwood » Wed Jun 29, 2011 10:55 am

I set up Fbackup using its own scheduler, to run 3 jobs each night, and it does run the first of the 3 jobs reliably, but will not run either of the others (unless I start them myself, when they work fine). They backup to a network hard drive (Seagate Goflex home, which requires a login, which Tests out fine when testing the connection in the Scheduler Edit dialogue). I have gone through the scheduler Edit and all seem to be set up similarly - one is to run at 7pm, the next at 8, and the next at 9pm, each one only takes a few minutes (after the first time). Can you help?

Thanks

Steve



Softland
Posts: 1666
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Thu Jun 30, 2011 1:47 pm

Hi,


Please send us to info[at]fbackup[dot]com:

- the .fkc catalog file for that job. You can find the .bkc file if you go to View->Open folder->Destination folder.

- the .log file for the last backup job. To find it, please go to: View->Job Logs->Last Backup Log.

- the application log from View->Application log.

Put the files into a zip archive.



sclwood
Posts: 2
Joined: Tue Jun 28, 2011 11:21 pm

Postby sclwood » Fri Jul 08, 2011 9:27 am

Your help solved it - I had to delete the old schedules and make new ones, and they seem to work fine, not sure why the old ones didnt but all start fine now. Thanks for the help.




Return to “General”