Shutdown after backup not working in build 260

You can ask general questions, share opinions or advices about FBackup
msc
Posts: 95
Joined: Sun Jul 11, 2010 9:10 am

Postby msc » Fri Apr 22, 2011 5:54 am

Worked fine in build 241.


Very nice feature if you do group backups, as I do. Hope it can be fixed soon.


Can I reinstall 241 over 260? I still have the .exe file for it.



Softland
Posts: 1647
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Fri Apr 22, 2011 5:10 pm

Hi,


The latest build is 250 (not 260) from version 4.6.

The shutdown after backup works fine here with the latest build of FBackup.


Do you receive any error message?



msc
Posts: 95
Joined: Sun Jul 11, 2010 9:10 am

Postby msc » Fri Apr 22, 2011 8:07 pm

Typo on my part. I meant to write build 250.


I just tried it again after power cycling my PC. It goes through the "shut down in 10 seconds countdown", but then nothing happens. FBackup stays open as well.

    No error message.

    So what do you recommend?

In the past, I have always installed these new builds on top of the last one, without uninstalling.

    Is this the correct procedure?


JohnJZahn
Posts: 1
Joined: Fri Apr 22, 2011 1:59 pm
Contact:

Postby JohnJZahn » Fri Apr 22, 2011 9:04 pm

I am having the exact same experience with XP Pro SP2 SP3.

Still love the program, but wish I could run it and go to bed. . .

--John



msc
Posts: 95
Joined: Sun Jul 11, 2010 9:10 am

Postby msc » Mon Apr 25, 2011 3:24 pm

Re-downloaded, and reinstalled build 250.


Still no shutdown after backup.



Softland
Posts: 1647
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Tue Apr 26, 2011 4:07 pm

Hi,


Can you give us access to your computer?



msc
Posts: 95
Joined: Sun Jul 11, 2010 9:10 am

Postby msc » Tue Apr 26, 2011 4:39 pm

Yes. How and when?


When you are finished, I would like to know if I can reinstall 241 on top of 250 (without uninstalling 250) until this is resolved?




Return to “General”