Search found 16 matches

by omnimedia
Wed Dec 18, 2019 1:50 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Build 264
Replies: 4
Views: 1903

Re: Build 264

Hi,

Work fine now for me…

Many thanks for the support!

Pier
by omnimedia
Tue Dec 17, 2019 2:15 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Build 264
Replies: 4
Views: 1903

Build 264

Hi,

The new Build 264 dont work for me, the download start and update to but nothings happen and when I run I'va always build 259 Install ?!

Thks for your support!

Pier
by omnimedia
Wed May 08, 2019 1:45 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: failure after update 146
Replies: 10
Views: 1879

Re: failure after update 146

Hello,

I confirm that the new build work fine for me too, thanks for your support, very appreciated.

Pierre!
by omnimedia
Tue May 07, 2019 1:01 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: failure after update 146
Replies: 10
Views: 1879

Re: failure after update 146

Hello,

I have this problem too…

Image

On Win server 2016, I hope you can fix it rapidly :)

Have a great day!

Pierre
by omnimedia
Fri Jun 22, 2018 3:33 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Mirror Copy missing files, not folders
Replies: 10
Views: 24250

Re: Mirror Copy missing files, not folders

Hi softland,

I have the same problem here, I follow yours recommendations in this topics but non success.

Do you have a solution about that?

Thks and have a great day!
Pier
by omnimedia
Mon Nov 20, 2017 7:54 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: much problem with v7 build 206
Replies: 5
Views: 3721

Re: much problem with v7 build 206

Hi again,

Ok this problem is solved with build 220

Thks Sofland
by omnimedia
Tue Nov 07, 2017 6:27 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: much problem with v7 build 206
Replies: 5
Views: 3721

Re: much problem with v7 build 206

Nice Softland :)

Thks for your efficiency, it's very appreciated!

I will wait for the fix.

Great day to you!
by omnimedia
Mon Nov 06, 2017 3:28 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: much problem with v7 build 206
Replies: 5
Views: 3721

Re: much problem with v7 build 206

Hi again, Have more informations about the bug... I have more than one job to my FBackUp and often when I'll try to add a Schedule task to a job and save it. the task Schedule disappear from the job but add to another of my job. I mannually delete it and re-add to the job where I want it. Thks to Wa...
by omnimedia
Fri Nov 03, 2017 6:26 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: much problem with v7 build 206
Replies: 5
Views: 3721

much problem with v7 build 206

Hi,

Have much problem with the new version of FBackUp

1- The Schedule task dont start
2- When edit task, this dissapear after save it
3- When I delete all Schedule task in FBackup, all the job keep in Windows task schedule

Do you have a fix for it ?

Thks and have a great day!
by omnimedia
Fri Nov 03, 2017 3:14 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Problem when editing a schedule
Replies: 12
Views: 5044

Re: Problem when editing a schedule

Hi, I have this problem to with build 206 ?