Search found 21 matches

by mdbole
Thu Mar 10, 2016 2:43 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Backup to Google Drive Stopped at 31%
Replies: 17
Views: 4152

Re: Backup to Google Drive Stopped at 31%

I sent you the log file as requested but have not heard back regarding the Drive Cloud Backup problem. Since sending you the log file with further information, I've attempted other backups and have observed that FBackup stops running after about 1 hour's time each time. One was 52.31 minutes. Anothe...
by mdbole
Sun Mar 06, 2016 2:40 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Backup to Google Drive Stopped at 31%
Replies: 17
Views: 4152

Re: Backup to Google Drive Stopped at 31%

Did I misunderstand that FBackup would upload my Documents to Google Drive? After trying again and having FBackup FREE stop uploading at 3% this time, I saw something on the comparison with Backup4All where there is a big red X on FBackup next to the feature of backing up to the cloud. Backup4All PA...
by mdbole
Sat Mar 05, 2016 2:50 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Backup to Google Drive Stopped at 31%
Replies: 17
Views: 4152

Backup to Google Drive Stopped at 31%

After 8 hours of backing up My Documents to my Google Drive in the cloud today, FBackup stopped at one of the folders and does not continue after 31% completion of the backup process. I've deleted and restarted at least three times last night and today in my effort to get the "My Documents"...
by mdbole
Tue Oct 13, 2015 2:24 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications
Replies: 4
Views: 1286

Re: Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications

The link you provided worked perfectly. 5.5.835 is installed and working now. THANK YOU very much!
by mdbole
Mon Oct 12, 2015 2:46 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications
Replies: 4
Views: 1286

Re: Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications

I still have the problem as of 10:40am Eastern on 10/12/15. See https://goo.gl/photos/XB8ZqobQgK8cPRKj6 for a picture of my screen when I get the message.
by mdbole
Sun Oct 11, 2015 7:28 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications
Replies: 4
Views: 1286

Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications

After four trys to install the Fbackup update 5.5.835, I keep getting the message: "You've already installed 5.4.813." Then, when I tried to run my v.813, it stopped responding and I have no access to my catalog of whatever is needed to properly run Fbackup. The files are still on my USB d...
by mdbole
Mon Dec 16, 2013 9:30 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: Why Do Updates Seem to Trigger Need for New Backup?
Replies: 2
Views: 1204

Re: Why Do Updates Seem to Trigger Need for New Backup?

I'm not sure what I did differently this time but I just downloaded and installed V.5 Build 304 after having done a mirror backup prior to the update. I changed a few files on my computer, clicked on FBackup to run the new Build 304 and was amazed to see everything work the way I've always thought i...
by mdbole
Mon Dec 16, 2013 2:49 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Why Do Updates Seem to Trigger Need for New Backup?
Replies: 2
Views: 1204

Why Do Updates Seem to Trigger Need for New Backup?

It seems like every time I update a version and/or build, I end up having to delete my old backup and run a 100% new backup to get FBackup to work right with the revised software. It's like starting all over again with every software update. Is that normal? If not, what should I be doing to allow th...
by mdbole
Tue Sep 24, 2013 1:20 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Connection to IPC Server lost
Replies: 12
Views: 9172

Re: Connection to IPC Server lost

I have no idea how to verify the bservice.exe process was not blocked by the antivirus/firewall. I only know that everything works fine with Version 4 but not with Version 5. As well, it appeared to me that the backup was NOT continuing after I clicked YES to restart the IPC Server. Therefore, after...
by mdbole
Mon Sep 23, 2013 1:25 am
Forum: Troubleshooting
Topic: Connection to IPC Server lost
Replies: 12
Views: 9172

Re: Connection to IPC Server lost

I've spent most of my 9/22/13 afternoon trying to make a new backup of my desktop using newly installed FBackup 5.0 Build 192. The last time I tried, I made it all the way to 68% complete when I got the dreaded " Do you want to Restart the IPC Server? " message again. That's all the furthe...

Go to advanced search