asks for password for each file to restore

Post here if you have problems installing or using FBackup
exterminus
Posts: 4
Joined: Thu Jul 17, 2014 2:39 pm

asks for password for each file to restore

Postby exterminus » Thu Jul 17, 2014 2:45 pm

I am trying to open a rather large backup,
was saved as .zip
Fbackup asks me for Password for every single file, off which there are over 30.000 in htat backup.
any suggestions?
mfg eX

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: asks for password for each file to restore

Postby Softland » Fri Jul 18, 2014 12:23 pm

Hi,

In File->Options->Passwords, is the "Store the passwords in the local Windows account" selected?
If not, please select that option, go to Backup Properties, set the password for compressed zip and try again.

exterminus
Posts: 4
Joined: Thu Jul 17, 2014 2:39 pm

Re: asks for password for each file to restore

Postby exterminus » Sun Jul 20, 2014 1:12 pm

Yes, it is selected,
i should add that this is a new windows instal i am trying to restore the backup on.
mfg eX
PS: any way to add the password into the storage manually and might that help?

exterminus
Posts: 4
Joined: Thu Jul 17, 2014 2:39 pm

Re: asks for password for each file to restore

Postby exterminus » Sun Jul 20, 2014 1:24 pm

Okey,
now it gets really weird,
just tried to do a new backup with just a few pictures, compressed with the same password in order to maybe get the password saved.
When i try to load that backup it asks me for password once, i enter it, then i get the error essage:
Cannot load backup catalog
"file path to the backupfolder\1_C.zip"
RThe compressed catalog could not be extracted


the 1_C.zip is the backup right?
Do i need some software like winrar?
mfg ex
EDIT: even without pw i can not load my created backups. I will reinstall FBackup and try again.

exterminus
Posts: 4
Joined: Thu Jul 17, 2014 2:39 pm

Re: asks for password for each file to restore

Postby exterminus » Mon Jul 21, 2014 3:45 pm

okey, duno what went wrong,
but im never gona use passwords again.
mfg eX


Return to “Troubleshooting”