Auto Backup not working

Post here if you have problems installing or using FBackup
cuthbert
Posts: 4
Joined: Thu Jun 25, 2009 11:40 pm

Postby cuthbert » Fri Jun 26, 2009 6:48 am

I have a mirror backup scheduled for daily 10 pm to external drive. Worked fine for days but then it stopped & i have to manually BU- even though the scheduler is still set for daily.


Nothing else running & all files closed.


Why?



Softland
Posts: 1632
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Fri Jun 26, 2009 10:14 am

Hi,


Please let us know:

1. Do you receive any error message?

2. What version of FBackup do you have? please make sure you have the latest version (now is build 142).



cuthbert
Posts: 4
Joined: Thu Jun 25, 2009 11:40 pm

Postby cuthbert » Sat Jun 27, 2009 1:41 am

It was an older version. updated to 4.2 142. We'll see if it works.


meanwhile, at first couldn't install new version. Error message. So uninstalled it but still had problem (some files remained). So renamed folder & install was fine.


How do i delete renamed folder?



cuthbert
Posts: 4
Joined: Thu Jun 25, 2009 11:40 pm

Postby cuthbert » Mon Jun 29, 2009 7:26 am

Well 10 pm arrived & went & backup did not begin on v. 4.2 142 as scheduled.


any ideas?


Also, I will try to delete renamed folder in safe mode.



Softland
Posts: 1632
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Mon Jun 29, 2009 2:28 pm

Hi,


When you uninstall FBackup, please make sure the application is not running.

We found the problem with the scheduler and we will fix it in the next build.




Return to “Troubleshooting”