Backup not running

Post here if you have problems installing or using FBackup
Post Reply
gumguy
Posts: 1
Joined: Fri Oct 20, 2017 1:09 pm

Backup not running

Post by gumguy »

Hi,
I upgraded to version 7 and have the latest update. The scheduled backups appear to have been imported from version 6. The computer says the next backup was scheduled to be run but nothing happened? Any suggestions? The backup is present in the scheduler.

redsho1999
Posts: 6
Joined: Sat Oct 21, 2017 5:49 am

Re: Backup not running

Post by redsho1999 »

I'm having the same issue. In the scheduler the last run result is "The directory name is invalid (0x8007010B)." The configuration in the scheduler seems to be identical to a newly created schedule that does run correctly. And the long alpha/numeric string in the trigger matches the file names in the Roaming...Jobs folder.

redsho1999
Posts: 6
Joined: Sat Oct 21, 2017 5:49 am

Re: Backup not running

Post by redsho1999 »

I got it working. For each job, go into properties and select scheduler. Click on refresh button then save. That's it.

encotrio
Posts: 1
Joined: Thu Sep 03, 2020 1:28 pm

Re: Backup not running

Post by encotrio »

Hello,

I have the same issu with the error 0x8007010B and after sarching on google found that verything was related to issues with the directory name where the users or process is going to use.

I found the solution to this source:https://www.get-itsolutions.com/windows ... x8007010b/

Thnx

Post Reply