Backup says not enough room on destination source

Post here if you have problems installing or using FBackup
Post Reply
tkalich
Posts: 4
Joined: Thu May 05, 2016 1:38 pm

Backup says not enough room on destination source

Post by tkalich »

Using version 5.5, build 839. Run two backups from a work station to an external hard drive on our network. One is of data files, one is of email. Each is backed up to its own folder on the external hard drive. The email backup has just now been giving a "warning." Says there is not enough room on the destination source. The email file is 4GB. The destination source says it has 1.5 TB of available space. What do I do?

tkalich
Posts: 4
Joined: Thu May 05, 2016 1:38 pm

Re: Backup says not enough room on destination source

Post by tkalich »

To amplify. I created a totally new folder on the destination drive. Got same warning. Destination: Not enough room on the disk.

Adrian (Softland)
Posts: 1682
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Backup says not enough room on destination source

Post by Adrian (Softland) »

Hi,

Please upgrade for free to version 6 of FBackup. You can import and continue to run your jobs.
Do you still have the problem?

Post Reply