Backup stores nothing

Post here if you have problems installing or using FBackup
bruceh60
Posts: 3
Joined: Sun Nov 14, 2010 4:14 pm

Postby bruceh60 » Sun Nov 14, 2010 11:20 pm

I followed instructions for creating new backup (added about 15 folders). When Fbackup "runs" it stores nothing on the destination drive/folder except a file, "New Backup.fkc".

When I look in sources to see what should be backed up I see the proper files within each folder I chose.

When I try to do this backup again and again I get a date/time report that it was done but nothing goes (doesn't even update the "New Backup.fkc" file.



Softland
Posts: 1666
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Tue Nov 16, 2010 1:13 pm

Hi,


Please send us:

- the .fkc catalog file for that job. You can find the .fkc file if you go to View->Open folder->Destination folder.

- the .log file for the last backup job. To find it, please go to: View->Job Logs->Last Backup Log.

Put the files into a zip archive and send them to info[at]fbackup[dot]com



bruceh60
Posts: 3
Joined: Sun Nov 14, 2010 4:14 pm

Postby bruceh60 » Wed Nov 17, 2010 10:34 pm

Sent zipped archive via separate email 11/17/10 10:30 am MT.



Softland
Posts: 1666
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Thu Nov 18, 2010 4:31 pm

Hi,


According to the backup catalog, the backup was performed in "2010-11-14 FBackup" folder.

Can you see the files there?


Do you have the same problem with each backup job?



bruceh60
Posts: 3
Joined: Sun Nov 14, 2010 4:14 pm

Postby bruceh60 » Wed Dec 08, 2010 7:10 pm

The folder, , is located on an external hard drive. That folder is where the file "New Backup.fkc" is that I zipped to you. No other files are within that folder.


I have only tried this one job.


Would FBackup place the backup files a folder of the same name in another drive yet put the "New Backup.fkc" file where I thought my backup files would go?

{ submitted 12/8/10 7am MT }




Return to “Troubleshooting”