Can't backup to external drive unless it is D:

Post here if you have problems installing or using FBackup
Post Reply
HowardKatz
Posts: 1
Joined: Fri May 27, 2011 7:54 am

Post by HowardKatz »

I have an external drive at H: (D: & E: are occupiied by removable disk and CD, respectively). I set the backup to backup to H:, and it saves as backing up to D: (which doesn't exist). I go try to modify the backup job to back up to H: (which FBackup definitely sees), but when I save the job, it reverts to D: every time.
Please fix.


Adrian (Softland)
Posts: 1764
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi,
What version of FBackup do you use? Please make sure you have version 4.6.253

Do you have the same problem if you create a new backup job?

Do you know you can monitor your backups remotely with Backup4all Monitor? You can read more here: https://www.backup4all.com/backup4all-monitor.html

Bulzib
Posts: 1
Joined: Tue Jun 07, 2011 12:22 pm

Post by Bulzib »

Hi, I built have my own network with Microsoft server and I can't do backup on a third part PC. I reicive the error : Adding files and folders from the network is not allowed.
My question is : Can I backup my files from my server ? And if I can, how ?
Thanks for posting.


Adrian (Softland)
Posts: 1764
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi Bulzib,
The message you get is clear: in FBackup you cannot have source files from a network location. That feature is not available in FBackup, but only in Backup4all, our commercial product.

Do you know you can monitor your backups remotely with Backup4all Monitor? You can read more here: https://www.backup4all.com/backup4all-monitor.html

Post Reply