cannot restaure

Post here if you have problems installing or using FBackup
Post Reply
DomiChi
Posts: 4
Joined: Sat Nov 15, 2014 7:22 pm

cannot restaure

Post by DomiChi »

Hello
I made a backup during the night. this moring it says [success] 14/11/2014 and i have this log http://www.chigot.fr/Domi/Exchange/Insp ... backup.log. But it doesn't see the back up and gives me that:
Image
What's wrong with my backup?

DomiChi
Posts: 4
Joined: Sat Nov 15, 2014 7:22 pm

Re: cannot restaure

Post by DomiChi »

Hello

Nobody of Fbackup team here how can give an advice?
I want to buy this kind of application, but before I want to be sure that it will work on my machine (I now have bad expérience with what Dell install as backup, partial with no error, ...)

thanks in advance
Dominique

PS: but it can be the turning wheel. I will buy the faster support company. I also take the signs into account .

Adrian (Softland)
Posts: 1682
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: cannot restaure

Post by Adrian (Softland) »

Hi,

Is the local catalog there? please send us the .fkc catalog file from:
c:\Users\<user name>\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\Catalogs\
Send it to info[at]fbackup[dot]com

Post Reply