Destination Selection

Post here if you have problems installing or using FBackup
Post Reply
zubrado
Posts: 4
Joined: Thu Dec 15, 2011 7:14 pm

Post by zubrado »

I am trying to back up files from my main external hard drive over to the external hard drive that I use for backup. I select 2nd HD in the set up screen, but it automatically changes it to the HD that I want backed up. Even if I go in and edit it afterwards and select the HD I want from the drop down menu it still automtically changes it so that the HD I want backed up is the destination HD as well.


Adrian (Softland)
Posts: 1685
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi,
Is the external hard drive connected directly to the computer USB port?


zubrado
Posts: 4
Joined: Thu Dec 15, 2011 7:14 pm

Post by zubrado »

Yes, both external HDs are connected directly to the computer via seperate USB ports.


Adrian (Softland)
Posts: 1685
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi,
Are the devices recognized as "External hard drives" or "Removable drives" in Backup Properties?


zubrado
Posts: 4
Joined: Thu Dec 15, 2011 7:14 pm

Post by zubrado »

Yes, both are recognized as External hard drives in the Destination section of backup properties.


Adrian (Softland)
Posts: 1685
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi,
Do you use an administrator account?

Do you have the same problem if you change the drive letter for the destination hard drive?


zubrado
Posts: 4
Joined: Thu Dec 15, 2011 7:14 pm

Post by zubrado »

I do not have an administrator account, but I bleieve there are not any restrictions set. However, I could be wrong about this.
I will look into changing the drive letter and get back to you.


Post Reply