Error - Not all privileges or groups are assigned...

Post here if you have problems installing or using FBackup
Slimm
Posts: 5
Joined: Sat Sep 07, 2013 12:12 pm

Error - Not all privileges or groups are assigned...

Postby Slimm » Sat Sep 07, 2013 12:20 pm

FBackup 5.0
After backup has run the PC does not complete shutdown and the log file shows the following information...
Warning: Could not execute action "<Shut down>". Reason: "Not all privileges or groups referenced are assigned to the caller (1300)"
All files seem to be backup up OK and a test backup reports backup successful but still the PC does not shut down.
Please can you help to point me in the right direction to fix this error?
Thank you - Slimm.

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Error - Not all privileges or groups are assigned...

Postby Softland » Mon Sep 09, 2013 9:26 am

Hi,

Do you use an administrator user account?
What version of Windows you have?

Slimm
Posts: 5
Joined: Sat Sep 07, 2013 12:12 pm

Re: Error - Not all privileges or groups are assigned...

Postby Slimm » Mon Sep 09, 2013 12:20 pm

Windows 7 Ultimate x64
Yes I have an account with administrator privileges.

After having got this error and checked all the obvious stuff I uninstalled version 5 and installed version 4.
I then configure version 4 exactly the same as I did with version 5 but this time everything works OK and the PC shuts down correctly after the backup runs. I then uninstalled version 4 and reinstalled version 5 - still the same error occurs where the PC fails to shut down after the backup.
I have now got both version 5 AND version 4 installed. Version 4 shuts down OK after running backup but version 5 still fails.

I hope this extra information is helpful.
Slimm.

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Error - Not all privileges or groups are assigned...

Postby Softland » Mon Sep 09, 2013 1:02 pm

Hi,

Please read this article: https://support.quest.com/SolutionDetail.aspx?id=SOL76464
Does it works for you?
The shutdown commands should work the same in both versions of FBackup.

Slimm
Posts: 5
Joined: Sat Sep 07, 2013 12:12 pm

Re: Error - Not all privileges or groups are assigned...

Postby Slimm » Mon Sep 09, 2013 2:34 pm

I have now tried this suggested solution but still the same - not fixed.
The shutdown after backup works OK with version 4 but not with version 5 so the problem seems to be somewhere else in the version 5 program.

Slimm
Posts: 5
Joined: Sat Sep 07, 2013 12:12 pm

Re: Error - Not all privileges or groups are assigned...

Postby Slimm » Tue Sep 10, 2013 1:09 am

Is there any other area I can look to try to fix this problem?
Thanks..

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Error - Not all privileges or groups are assigned...

Postby Softland » Tue Sep 10, 2013 3:23 pm

Hi,

Do you have any other options set?
Can you please send me the .fkc catalog file for that job to test it here?
Send it to info[at]fbackup[dot]com

giulian
Posts: 1
Joined: Thu Oct 03, 2013 2:38 pm

Re: Error - Not all privileges or groups are assigned...

Postby giulian » Thu Oct 03, 2013 2:41 pm

it s exactly the same way for me

did you solve it ?


Return to “Troubleshooting”