FBackup stop working

Post here if you have problems installing or using FBackup
pepi1966
Posts: 1
Joined: Sat Dec 24, 2011 11:42 am

Postby pepi1966 » Sat Dec 24, 2011 6:50 pm

I'm using the latest version of FBackup on a Win7 system and I'm trying to mirror 2 subdirectories on my local disk to a network drive. FBackup start counting the files, afterwards I receive the message that a shadow copy get created. Then the system start copying the files but unfortunately after few files FBackup stop working and FBackup is not even responding. (FBackup window get light grey.) I have tried this several times, with different directories, etc.. always the same issue.


pls help

Thank yo!



pianoplayer88
Posts: 2
Joined: Fri Dec 30, 2011 3:11 pm

Postby pianoplayer88 » Fri Dec 30, 2011 10:18 pm

I have the same problem since upgrading to Version 4.6. I have a 38gb file (my virtual drive file) as soon as the backup gets to this large file it hangs and report 'Not Responding'.


I await with interest for a solution.



pianoplayer88
Posts: 2
Joined: Fri Dec 30, 2011 3:11 pm

Postby pianoplayer88 » Sat Dec 31, 2011 4:51 pm

Installed Version 4.4 Build 218 and that worked without the 'Not Responding' problem; I think version 4.6 has a bug in the coding. It still didn't like my 38gb file though, but errored correctly by listing it as an I/O error in the log file.



Softland
Posts: 1666
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Wed Jan 04, 2012 5:05 pm

Hi,


We don't have such problems here.

Do you still have the log file from version 4.6.260 and can you send it to us?




Return to “Troubleshooting”