FBackup will not start - Win7 64bit

Post here if you have problems installing or using FBackup
AccreditedDesign
Posts: 3
Joined: Mon Jun 06, 2011 2:15 pm
Contact:

Postby AccreditedDesign » Thu Jan 19, 2012 3:48 am

Recently reformatted my hard drive and added 4gb more RAM. Fbackup installs, will launch and throw a UAC window, click yes, then nothing happens. Backup4All Pro doing the same thing. The shortcut icon looses it's image as well for FBackup intermittently and I have to delete iconcache.db via cmd.exe to get it back. Have used both FB and b4a on this system for long time with no previous trouble. Any suggestions?



Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Fri Jan 20, 2012 2:09 pm

Hi,


No other user reported such a problem before and we do not have such problems here.

Please make sure there is no antivirus blocking the application.

Is FBackup still running in Task manager?



AccreditedDesign
Posts: 3
Joined: Mon Jun 06, 2011 2:15 pm
Contact:

Postby AccreditedDesign » Fri Jan 20, 2012 8:17 pm

Thanks for the reply, see this install and run attempt vid I've recorded. See video description for info:

http://bit.ly/xbclGe

Any help appreciated, I miss my FBackup!



Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Mon Jan 23, 2012 6:05 pm

Hi,


Please download and run DebugView from: http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896647

While DebugView is running, start FBackup. Some lines will appear in DebugView.

Send us that information to info[at]fbackup[dot]com




Return to “Troubleshooting”