Login Id not remembered

Post here if you have problems installing or using FBackup
gail0279
Posts: 29
Joined: Sat Jun 09, 2012 4:11 am

Login Id not remembered

Postby gail0279 » Mon Jun 10, 2013 3:27 pm

When you login to this forum there is a check box asking that my Id (username) be "remembered". I check this each time but it never works to save my user name
thanks
Gail

Softland
Posts: 1646
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Login Id not remembered

Postby Softland » Tue Jun 11, 2013 7:56 am

Hi,

After how much time are you trying to log in again?
Please log in on the forum, close the browser and try again to log it right after that. Is the username and password recognized?
Is your browser set to delete cache on exit?

gail0279
Posts: 29
Joined: Sat Jun 09, 2012 4:11 am

Re: Login Id not remembered

Postby gail0279 » Wed Jun 12, 2013 4:49 pm

sometimes hours and often days.
the browsers is set to delete browser history under Internet Options General tab and also delete temporary files under Advanced tab | Security

I have many other programs which I have saved the Id login and they are not losing the Username (ID) upon exit

any suggestions
Gail

Softland
Posts: 1646
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Login Id not remembered

Postby Softland » Thu Jun 13, 2013 9:29 am

Hi,

The option to remain logged on works fine here. Please try again using another Internet browser. Do you still have the problem?
What happens if you restart the browser after 1 minute? Are you still logged on?

gail0279
Posts: 29
Joined: Sat Jun 09, 2012 4:11 am

Re: Login Id not remembered

Postby gail0279 » Sun Jun 23, 2013 7:28 am

no matter when i login the name is not remebered. I don't have another browser nor do i want one. every other program that i asked to remember a username works except FBackup so Fbackup is the problem
Runnng 4.8.285 on Windows 7 SP1 OS

Softland
Posts: 1646
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Login Id not remembered

Postby Softland » Wed Jun 26, 2013 6:59 am

Hi,

We cannot reproduce the problem here and it is not related to our backup application.
This is a browser issue on your side and no other client reported it.


Return to “Troubleshooting”