new install 4.2.143 not working

Post here if you have problems installing or using FBackup
pcprotech
Posts: 12
Joined: Fri Jun 26, 2009 10:29 am

Postby pcprotech » Mon Jun 29, 2009 6:13 pm

[29/06/2009 14:53:55] FBackup 4.2.143

[29/06/2009 14:53:55] Search for "Warning: " and "Error: " to locate warnings and errors in this log file

[29/06/2009 14:53:55] Starting backup for "miranda-backup" at 29/06/2009 14:53:55

[29/06/2009 14:53:55] Operating system: Windows Vista Home Edition Service Pack 1 (build 6001)

Processor[0] : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6400 @ 2.00GHz

Processor[1] : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6400 @ 2.00GHz

Physical memory (free/total) : 1781 MB/3033 MB

Display (res/color/DPI) : 1366X768/32 bit/96

System font (name/height/size/charset) : Segoe UI/-12/9/1

Admin/BkPriv/RePriv : True/True/True

IsWOW64 : False

Locale : English (United Kingdom)

[29/06/2009 14:53:55] Error: Backup aborted. Reason:

Access violation at address 0000FFB2. Read of address 0000FFB2


http://f.imagehost.org/0595/error.gif

error when click save and run with backup script


http://f.imagehost.org/0822/error1.gif

error when doing manual backup


THe initial backup runs ok? then if you try and run it again you get the above errors



pcprotech
Posts: 12
Joined: Fri Jun 26, 2009 10:29 am

Postby pcprotech » Tue Jun 30, 2009 10:32 am

Has this been fixed yet? could admin please tell me why its not working?



pcprotech
Posts: 12
Joined: Fri Jun 26, 2009 10:29 am

Postby pcprotech » Tue Jun 30, 2009 10:56 am

Admin - please could you deal with this problem as [urgent] as i cannot do any backups? I unistalled re-installed and still FBackup 4.2.143 does not work?



epithet
Posts: 16
Joined: Thu Apr 09, 2009 2:42 am

Postby epithet » Tue Jun 30, 2009 11:11 am

[30/06/2009 15:06:56] FBackup 4.2.143

[30/06/2009 15:06:56] Search for "Warning: " and "Error: " to locate warnings and errors in this log file

[30/06/2009 15:06:56] Starting backup for "Public Docs" at 30/06/2009 15:06:56

[30/06/2009 15:06:56] Operating system: Windows Vista Professional Service Pack 1 (build 6001)

Processor[0] : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz

Processor[1] : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz

Physical memory (free/total) : 815 MB/2014 MB

Display (res/color/DPI) : 1680X1050/32 bit/96

System font (name/height/size/charset) : Segoe UI/-12/9/1

Admin/BkPriv/RePriv : True/True/True

IsWOW64 : False

Locale : English (United Kingdom)

[30/06/2009 15:06:57] Checking if the drives of the sources exist

[30/06/2009 15:06:57] Checking backup destination (Local hard drive)

[30/06/2009 15:06:57] Creating the list of files to backup

[30/06/2009 15:06:57] Found folder C:\Users\Public\Documents


... list of files and folder found....


[30/06/2009 15:06:58] Error: Backup aborted. Reason:

SQL error " UPDATE FolderVersions SET FolderID = ?, BackupID = ?, DateModified = ?, DateCreated = ?, Attributes = ?, StartSpan = ?, StorageIndex = ?, Status = ?, Flags = ?, UseUTCTime = ? WHERE FolderVersionID = ? ; " - sqlite_bind_int, library routine called out of sequence (TCatalogSqliteBuf.UpdFldVer.10)

Backup aborted at 30/06/2009 15:06:59 with 1 error(s), 0 warning(s)


Any ideas? Removing the list of files and folders and re-adding them worked for one backup, but didn't fix this backup.


Looks like I'll need to rollback to a previous version as I can't backup with the latest update.



pcprotech
Posts: 12
Joined: Fri Jun 26, 2009 10:29 am

Postby pcprotech » Tue Jun 30, 2009 11:55 am

FBackup 4.1.139 seems to woork with vista but FBackup 4.2.143 seems to be instable ?

FBackup 4.1.139 does not hace unicode support, but I don't what that means?



epithet
Posts: 16
Joined: Thu Apr 09, 2009 2:42 am

Postby epithet » Tue Jun 30, 2009 12:27 pm

FBackup 4.1.139 seems to woork with vista but FBackup 4.2.143 seems to be instable ?


Thanks for the tip pcprotech.


... epithet goes and reverts to version 4.1.134...


As my job list got wiped when I reinstalled 4.1.134, I go and open those jobs.


However this causes the following error with one fkc file (which:


"FEBE Backup.fkc" cannot be open with this version of FBackup. Please download and install the latest version of FBackup


Looks like I'll need to recreate the job. Oh well.


@Admin is there a way to download older versions of your software i.e. before 4.2.143?



pcprotech
Posts: 12
Joined: Fri Jun 26, 2009 10:29 am

Postby pcprotech » Tue Jun 30, 2009 1:53 pm

i going to try uninstalling and re-installing as the program a administrator, run the program as administrator...



pcprotech
Posts: 12
Joined: Fri Jun 26, 2009 10:29 am

Postby pcprotech » Tue Jun 30, 2009 1:56 pm

same as first post, i am also getting


SQL error " UPDATE FolderVersions SET FolderID = ?, BackupID = ?, DateModified = ?, DateCreated = ?, Attributes = ?, StartSpan = ?, StorageIndex = ?, Status = ?, Flags = ?, UseUTCTime = ? WHERE FolderVersionID = ? ; " - sqlite_bind_int, library routine called out of sequence (TCatalogSqliteBuf.UpdFldVer.10)


Anyone here?

Where's the support I posted this yesterday?



pcprotech
Posts: 12
Joined: Fri Jun 26, 2009 10:29 am

Postby pcprotech » Tue Jun 30, 2009 4:28 pm

i've tried the new file you sent via email and it still has the same problem?


http://f.imagehost.org/0567/sql_error.gif



Softland
Posts: 1633
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Tue Jun 30, 2009 4:33 pm

Hi, in order to better manage the conversation we'll continue the discussion via the support email address from backup4all, there's no need to post the same thing on the forum as it's not managed by the same support users and this creates confusion.




Return to “Troubleshooting”