"one job is active"

Post here if you have problems installing or using FBackup
ak22101
Posts: 3
Joined: Sun Sep 28, 2014 10:48 pm

"one job is active"

Postby ak22101 » Sun Sep 28, 2014 10:57 pm

Although my 3 separate backup jobs are completed daily, (and are labeled "success") the small Fbackup icon at the bottom right of my Win7 screen displays the usual Fbackup icon, but with a right-pointing arrow and the mention : One job is active".

Suggestions ?
Thanks in advance

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: "one job is active"

Postby Softland » Mon Sep 29, 2014 11:55 am

Hi,

Do you have the latest version of FBackup 5.1.589?

ak22101
Posts: 3
Joined: Sun Sep 28, 2014 10:48 pm

Re: "one job is active"

Postby ak22101 » Tue Sep 30, 2014 6:45 pm

I have 5.1.558

ak22101
Posts: 3
Joined: Sun Sep 28, 2014 10:48 pm

Re: "one job is active"

Postby ak22101 » Fri Oct 03, 2014 2:17 am

I now have updated / upgraded to FBackup 5.1.596 and the icon still dhows "one job is active"

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: "one job is active"

Postby Softland » Fri Oct 03, 2014 8:38 am

Hi,

Can you reproduce the problem every time?


Return to “Troubleshooting”