One job is active

Post here if you have problems installing or using FBackup
Post Reply
drtim
Posts: 36
Joined: Sun Jul 08, 2012 3:50 pm

One job is active

Post by drtim »

I run numerous backup jobs regularly, which are labeled success; however, recently I have noted a small Fbackup icon at the bottom right of my Windows 7 screen that displays the usual Fbackup icon, but with a right-pointing arrow that states "One job is active".

Any advice?

Thank you.

Tim

Adrian (Softland)
Posts: 1683
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: One job is active

Post by Adrian (Softland) »

Hi,

Do you have the latest version of FBackup 5.3.723 installed?

drtim
Posts: 36
Joined: Sun Jul 08, 2012 3:50 pm

Re: One job is active

Post by drtim »

Yes, I do.

Adrian (Softland)
Posts: 1683
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: One job is active

Post by Adrian (Softland) »

Hi,

We don't have such problems here. Was there any backup execution with problems?
Do you have the same problem if you restart the computer?

drtim
Posts: 36
Joined: Sun Jul 08, 2012 3:50 pm

Re: One job is active

Post by drtim »

There was no backup execution problems that I am aware of. Yes, I have the same problems if I restart the computer.

Adrian (Softland)
Posts: 1683
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: One job is active

Post by Adrian (Softland) »

Hi,

Can you give me access to your computer using TeamViewer? Send us an email to info[at]fbackup[dot]com to discuss.

Post Reply