One job is active

Post here if you have problems installing or using FBackup
drtim
Posts: 36
Joined: Sun Jul 08, 2012 3:50 pm

One job is active

Postby drtim » Sat Mar 21, 2015 12:08 am

I run numerous backup jobs regularly, which are labeled success; however, recently I have noted a small Fbackup icon at the bottom right of my Windows 7 screen that displays the usual Fbackup icon, but with a right-pointing arrow that states "One job is active".

Any advice?

Thank you.

Tim

Softland
Posts: 1666
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: One job is active

Postby Softland » Wed Mar 25, 2015 1:30 pm

Hi,

Do you have the latest version of FBackup 5.3.723 installed?

drtim
Posts: 36
Joined: Sun Jul 08, 2012 3:50 pm

Re: One job is active

Postby drtim » Wed Mar 25, 2015 10:28 pm

Yes, I do.

Softland
Posts: 1666
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: One job is active

Postby Softland » Thu Mar 26, 2015 8:10 am

Hi,

We don't have such problems here. Was there any backup execution with problems?
Do you have the same problem if you restart the computer?

drtim
Posts: 36
Joined: Sun Jul 08, 2012 3:50 pm

Re: One job is active

Postby drtim » Thu Mar 26, 2015 12:57 pm

There was no backup execution problems that I am aware of. Yes, I have the same problems if I restart the computer.

Softland
Posts: 1666
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: One job is active

Postby Softland » Fri Mar 27, 2015 1:33 pm

Hi,

Can you give me access to your computer using TeamViewer? Send us an email to info[at]fbackup[dot]com to discuss.


Return to “Troubleshooting”