Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications

Post here if you have problems installing or using FBackup
mdbole
Posts: 21
Joined: Sat Sep 08, 2012 3:56 pm

Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications

Postby mdbole » Sun Oct 11, 2015 7:28 pm

After four trys to install the Fbackup update 5.5.835, I keep getting the message: "You've already installed 5.4.813." Then, when I tried to run my v.813, it stopped responding and I have no access to my catalog of whatever is needed to properly run Fbackup. The files are still on my USB drive but I cannot seem to access them or update them using FBackup with this distressing complication. Now, what?

Update: after shutting down my PC, forcing Fbackup to close, I rebooted my PC and ran Fbackup. It worked okay. I was able to get a current backup using the 5.4.813 version. That was a BIG relief! However, then I tried the update to 5.5.835 again and still got the message "You've already installed 5.4.813." So, something is definitely still malfunctioning in connection with the 5.5.835 update. Please fix. Thank you.

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications

Postby Softland » Mon Oct 12, 2015 8:28 am

Hi,

Please try again, do you still have the problem?

mdbole
Posts: 21
Joined: Sat Sep 08, 2012 3:56 pm

Re: Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications

Postby mdbole » Mon Oct 12, 2015 2:46 pm

I still have the problem as of 10:40am Eastern on 10/12/15. See https://goo.gl/photos/XB8ZqobQgK8cPRKj6 for a picture of my screen when I get the message.

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications

Postby Softland » Tue Oct 13, 2015 12:20 pm

Hi,

Please try this download link: http://we.tl/NxE7lvvCwG
It is online for only one week.

mdbole
Posts: 21
Joined: Sat Sep 08, 2012 3:56 pm

Re: Problem Installing 5.5.835 Leads to Complications

Postby mdbole » Tue Oct 13, 2015 2:24 pm

The link you provided worked perfectly. 5.5.835 is installed and working now. THANK YOU very much!


Return to “Troubleshooting”