Scheduled Jobs Do Not Run

Post here if you have problems installing or using FBackup
mdickson
Posts: 2
Joined: Thu Nov 07, 2013 4:29 pm

Re: Scheduled Jobs Do Not Run

Postby mdickson » Thu Nov 07, 2013 4:33 pm

Also having the exact same issue and symptoms with FBackup v5 Build 230 on Windows Server 2008 R2 Standard SP1

I'd be willing to buy Backup4all for use on this server if I knew the scheduled jobs would run.

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Scheduled Jobs Do Not Run

Postby Softland » Fri Nov 08, 2013 10:09 am

@pcsjohnstone:
Please try to use the other type of scheduler, without a password. Does it work when you are in front of the computer?

@mdickson:
You can download and test Backup4all as trial for 30 free days. Let us know if the problem still exists.

mdickson
Posts: 2
Joined: Thu Nov 07, 2013 4:29 pm

Re: Scheduled Jobs Do Not Run

Postby mdickson » Mon Nov 11, 2013 3:13 pm

I would if I could download it. Your servers keep dropping out.

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Scheduled Jobs Do Not Run

Postby Softland » Tue Nov 12, 2013 3:17 pm

Hi,

Have you tried both .exe and .msi files?

pcsjohnstone
Posts: 6
Joined: Mon Oct 28, 2013 5:20 pm

Re: Scheduled Jobs Do Not Run

Postby pcsjohnstone » Wed Nov 13, 2013 4:09 pm

I am not sure what you mean by the other scheduler. This only works if I create the scheduled backup in FBackup as the logged in user. If I try and have it run under a different user account, it fails.

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Scheduled Jobs Do Not Run

Postby Softland » Thu Nov 14, 2013 12:15 pm

@pcsjohnstone:
Please open Backup Properties->Scheduler->Edit->Properties.
Under the "Scheduler" section, you have: "Run only if the user is logged on" and "Run whether the user is logged on or not".
Which one is selected? try the other option, does it work?


Return to “Troubleshooting”