starting FB5 restarted install

Post here if you have problems installing or using FBackup
MikeyChris
Posts: 55
Joined: Mon May 09, 2011 8:14 am

starting FB5 restarted install

Postby MikeyChris » Sun Sep 08, 2013 10:40 am

After running FB5 for a couple days, I have a couple issues today.

First, when I started FB5 this morning to check the log, a window popped up telling me something like Windows was configuring FB5 for installaltion. Not sure what that was all about as I had not seen that before, and had been using FB5 for a couple days.

Second, each backup, restore and test log that had been generated (and there was about 6 logs in the log folder last night, the total well below 20MB) was gone, and when i opened the log folder I saw a new log had been generated at the time I opened FBackup 5. Not much in it as you can see here:

[9/8/2013 5:23:58 AM] FBackup 5.0.182
[9/8/2013 5:23:58 AM] Operating system: Windows 7 Professional Service Pack 1 (build 7601)
Processor[0] : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
Processor[1] : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
Physical memory (free/total) : 1434 MB/4095 MB
Display (res/color/DPI) : 1280X1024/32 bit/96
System font (name/height/size/charset) : Segoe UI/-12/400/1
Admin/BkPriv/RePriv : False/False/False
IsWOW64 : True
Locale : English (United States)

[9/8/2013 5:23:58 AM] Open catalog file "C:\Users\Owner\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\FBackup.hst"
[9/8/2013 5:24:00 AM] Open catalog file "C:\Users\Owner\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\FBackup.ugn"
[9/8/2013 5:24:01 AM] Open catalog file "C:\Users\Owner\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\Catalogs\MyDocs.fkc"
[9/8/2013 5:24:01 AM] Open catalog file "C:\Users\Owner\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\Catalogs\MyDocs.fkc"
[9/8/2013 5:24:01 AM] Close catalog file "C:\Users\Owner\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\Catalogs\MyDocs.fkc"
[9/8/2013 5:24:28 AM] Open catalog file "C:\Users\Owner\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\Catalogs\Daily Data.fkc"
[9/8/2013 5:24:28 AM] Open catalog file "C:\Users\Owner\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\Catalogs\Daily Data.fkc"
[9/8/2013 5:24:28 AM] Close catalog file "C:\Users\Owner\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\Catalogs\Daily Data.fkc"
[9/8/2013 5:26:03 AM] Open catalog file "C:\Users\Owner\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\Catalogs\Daily_Compressed.fkc"
[9/8/2013 5:26:03 AM] Open catalog file "C:\Users\Owner\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\Catalogs\Daily_Compressed.fkc"
[9/8/2013 5:26:03 AM] Close catalog file "C:\Users\Owner\AppData\Roaming\Softland\FBackup 5\Catalogs\Daily_Compressed.fkc"

What bothers me is the apparent lack of Admin permission. What's going on?

I like the new interface, but I think I will join the folks going back to vesion 4 as it was much more stable than this version.

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: starting FB5 restarted install

Postby Softland » Mon Sep 09, 2013 1:41 pm

Hi,

Do you use an administrator user account?

MikeyChris
Posts: 55
Joined: Mon May 09, 2011 8:14 am

Re: starting FB5 restarted install

Postby MikeyChris » Tue Sep 10, 2013 12:57 pm

Yes, whenever I use FBackup I am logged in as admin. In fact (and I know I should stop doing this) I am always logged in as me (admin) unless I surf the web (I use a limited standard user account then). Since I do a lot of file manipulation, program installs/modifications, etc. it is just easier to be logged in as admin. I should add this is my home computer and I am the only one with access to it.

Softland
Posts: 1664
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: starting FB5 restarted install

Postby Softland » Thu Sep 12, 2013 12:37 pm

Hi,

As I mentioned in another post you opened, that status is before the backup and is not relevant to the backup result. I think we you should focus on the actual backup problems and find the causes.


Return to “Troubleshooting”