Unable to view FBackup

Post here if you have problems installing or using FBackup
Post Reply
epithet
Posts: 16
Joined: Thu Apr 09, 2009 2:42 am

Post by epithet »

Hi,
On Vista, I just upgraded to 4.2.153 and now get the application appear in the Taskbar, but I am unable to resize the window. It seems like the application starts minimized, but there is nothing on the screen when I switch to the application or when I startup the application.

From the Right Click options I can't 'restore' as this is greyed out. Minimize appears to do nothing either.
Just to be clear, the application appears in the Task Manager as 'running' and as 2 processes.
How do I check what's going on? What's the best next step?
Thanks
Epithet

p.s. Application is being 'Run as Administrator'


Adrian (Softland)
Posts: 1764
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi,
Please go to C:/Users/"Current user"/AppData/Roaming/Softland/FBackup 4

and delete the "Layout.ini" file.

Open FBackup and see if you still have the problem.

Do you know you can monitor your backups remotely with Backup4all Monitor? You can read more here: https://www.backup4all.com/backup4all-monitor.html

epithet
Posts: 16
Joined: Thu Apr 09, 2009 2:42 am

Post by epithet »

Thanks, that did the job.
Epithet


Post Reply