fbackup has command line parameters?

You can ask general questions, share opinions or advices about FBackup
Post Reply
darkone2k4
Posts: 7
Joined: Thu Mar 05, 2009 2:43 am

Post by darkone2k4 »

Hi!
fbackup has command line parameters?


Adrian (Softland)
Posts: 1672
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

FBackup does not have command line parameters.


darkone2k4
Posts: 7
Joined: Thu Mar 05, 2009 2:43 am

Post by darkone2k4 »

thanks for the reply
Is it possible to implement this feature?

I need this feature to include an backup in an installer.
PD: Sorry my bad english.


Adrian (Softland)
Posts: 1672
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi,
At this moment, we don't have plans to implement command line parameters in FBackup.


darkone2k4
Posts: 7
Joined: Thu Mar 05, 2009 2:43 am

Post by darkone2k4 »

thank you..
I need to ask you something important about FBackup, do you have a mail to contact you??


Adrian (Softland)
Posts: 1672
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Yes, if you want to contact us by email you can do so at info[at]fbackup[dot]com


darkone2k4
Posts: 7
Joined: Thu Mar 05, 2009 2:43 am

Post by darkone2k4 »

thank you...
i've send you today a mail....


Post Reply