Page 1 of 1

Posted: Wed Jul 29, 2009 3:27 pm
by zebedee

Hi

I have just upgraded to 4.2.145 on my Vista PC. Now when I start the software it just opens a blank window, at which stage it freezes. I then have to ctrl+alt+del to close it down. I have tried rebooting and re-installing but I still get the same problem.



Posted: Wed Jul 29, 2009 4:49 pm
by Softland

Hi,


Please rename the "FBackup 4" folder from "C:/Users/"current user"/AppData/Roaming/Softland". Try again to run FBackup.



Posted: Wed Jul 29, 2009 5:03 pm
by zebedee

Yes that's fixed that thanks very much.


But now I've lost all the backup schedules that I had set up.


Do I have to re-schedule these?


Thanks again.



Posted: Thu Jul 30, 2009 6:02 pm
by Softland

Hi,


Yes, you need to re-schedule your backup jobs.