Cannot set language

You can ask general questions, share opinions or advices about FBackup
Stien92
Posts: 8
Joined: Fri Apr 01, 2011 11:44 am

Postby Stien92 » Mon May 09, 2011 6:14 pm

Sometimes I get this message when:


Cannot set language.

Cannot create file

"C:\Users\Stien\AppData\Local\Temp\Fba...4

\LangTemp\FBackup.NL". Het systeem kan het

opgegeven pad niet vinden


I run the task with a script en cleanup all temp folders before.



Softland
Posts: 1632
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Mon May 09, 2011 7:14 pm

Hi,


Please change the language interface to English, press Ok and then change it back to Dutch.

Do you still have the problem?


What about if you use the English language for interface?



Stien92
Posts: 8
Joined: Fri Apr 01, 2011 11:44 am

Postby Stien92 » Tue May 10, 2011 5:10 pm

The language file is created when you start the program with activated window.

In my script I run the program with minimized window. If I run it with activated window there is no problem.

If you use the English language there is no problem because there is no language file created.



Softland
Posts: 1632
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Postby Softland » Wed May 11, 2011 1:17 pm

Hi,


Do you have the same problem if you set FBackup to start in tray for scheduled tasks? without using your script.



Stien92
Posts: 8
Joined: Fri Apr 01, 2011 11:44 am

Postby Stien92 » Wed May 11, 2011 4:40 pm

No problem with start in tray for scheduled tasks but due to another bug I solved the problem.

I selected sceduled startup minimized in the app and active windows in the script.

So if I run the script the task runs with a minimized window and no errors.




Return to “General”