Cannot Install 4.5

Post here if you have problems installing or using FBackup
Post Reply
bussa5673
Posts: 2
Joined: Mon Nov 29, 2010 12:21 pm

Post by bussa5673 »

I am trying to install the 4.5 update and half way through the installation it gets an error saying it can't delete a file, Code 5, and an Access Denied.
I am running under Windows 7.


Adrian (Softland)
Posts: 1779
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi,
Please make sure FBackup is closed and you have enough permissions to uninstall programs.

Do you know you can monitor your backups remotely with Backup4all Monitor? You can read more here: https://www.backup4all.com/backup4all-monitor.html

bussa5673
Posts: 2
Joined: Mon Nov 29, 2010 12:21 pm

Post by bussa5673 »

Thanks, I didn't realize I had to uninstall version 4.0. Once I did that everything went fine.


Paul C
Posts: 6
Joined: Sat Nov 27, 2010 3:24 pm

Post by Paul C »

I had the same problem, so uninstalled 4, downloaded the 4.5 setup.exe and finished up with - 4.4. I'm back where I started, aren't I?


Paul C
Posts: 6
Joined: Sat Nov 27, 2010 3:24 pm

Post by Paul C »

....also, if it's relevant - I have XP at the moment but am moving to 7. I understand 4.5 works with 7, but not 4.4. That's why I want to change over.
Thank you


Adrian (Softland)
Posts: 1779
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi,
Both versions 4.4 and 4.5 works fine under Windows 7.
When you have that problem, please restart your computer and try again.

Do you know you can monitor your backups remotely with Backup4all Monitor? You can read more here: https://www.backup4all.com/backup4all-monitor.html

Paul C
Posts: 6
Joined: Sat Nov 27, 2010 3:24 pm

Post by Paul C »

I tried again and this time the installation did appear to complete. I then re-booted, as suggested, but I still have 4.4!
However if, as you say, 4.4 is OK for Windows 7 I think I'll leave things as they are.
Thanks for your help.


cycler2
Posts: 1
Joined: Mon Dec 06, 2010 8:08 pm

Post by cycler2 »

I'm having a problem installing version 4.5 on my Windows 7 64 bit computer. I do not have a previous version of fbackup installed. When I try to run the program after installation I get the following error message: "Error while unpacking program, code LP5. Please report to author."
I'd appreciate any help you can give me.
Rich


Adrian (Softland)
Posts: 1779
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Post by Adrian (Softland) »

Hi,
It seems the setup file was not completely downloaded to your computer.

Please delete the temporary internet files and try again to download the setup file.

Do you know you can monitor your backups remotely with Backup4all Monitor? You can read more here: https://www.backup4all.com/backup4all-monitor.html

Post Reply