Compression error

Post here if you have problems installing or using FBackup
kgaff71
Posts: 3
Joined: Mon Aug 04, 2014 12:41 pm

Compression error

Postby kgaff71 » Mon Aug 04, 2014 12:53 pm

Hello,

The first view backups I've done look like they have completed but end with an error. When I review the log it says "compression" error. When I try to open the zip file it says the same thing. Anyone ever come across this error and have a fix?

Thanks,

KPG

Softland
Posts: 1666
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Compression error

Postby Softland » Mon Aug 04, 2014 3:23 pm

Hi,

How much RAM memory you have?
Please try to manually create a zip file using WinZip with a size larger than your RAM memory.
See if you have any problems doing that.

kgaff71
Posts: 3
Joined: Mon Aug 04, 2014 12:41 pm

Re: Compression error

Postby kgaff71 » Mon Aug 04, 2014 8:09 pm

Hi,

I have 16GB of Ram on Windows 8.1.

kgaff71
Posts: 3
Joined: Mon Aug 04, 2014 12:41 pm

Re: Compression error

Postby kgaff71 » Mon Aug 04, 2014 8:10 pm

Do you think breaking up the backups into 3 smaller sections would be better instead of one large backup?

Softland
Posts: 1666
Joined: Thu May 23, 2013 7:57 am

Re: Compression error

Postby Softland » Tue Aug 05, 2014 8:44 am

Hi,

You can try that.
Did you also tried to create a large zip file?


Return to “Troubleshooting”